G Einarsson Islandshästar är auktoriserad anläggning, ridskola och B-tränarstation och även Säker hästgård.

tisdag 12 oktober 2010

Shoppa loss i New York

Vilken fantastisk weekend jag har haft i New York ! Shopping var temat på denna resa som jag fått i present av min snälla mamma.
Vi bodde superfint på Hilton och botaniserade vilt blad restauranger, caféer och butiker.
Det är ju ett sådant otroligt tempo och så mycket människor, så att bara titta på folk är ju ett nöje i sig som den "lantis" man är.
Yngsta dottern Emelie 15 år var också med och bestämde sig rätt omgåeende för att flytta till New York så fort hon bara kan.
Det är ju så härligt med dessa enorma kontraster i livet, att åka från gården i Valne för att ett antal timmar senare landa på Manhattan. Vi flög med Icelandair så vi fick ju också förmånen att känna lite på Island eftersom vi mellanlandade där. Nu kan jag väl inte påstå att Keflavik är superspännande men lite isländskt godis fick vi i alla fall i oss..
Våra semestrar har under de senaste åren bestått av hästrelaterade resor, alltså tävlingar och shower. Vi har bestämt oss för att försöka blanda upp detta med lite andra "normalmännisko" aktiviteter såsom resor t ex. Det här var en sådan resa - inte en häst någonstans förutom en och annan hästdroska eller ridande polis.
Stackars Gummi har fått jobba under hela tiden, men i morgon åker han till Budapest med sin dotter på en liten pappa-dotter weekend.
Vilka globetrotters.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar