G Einarsson Islandshästar är auktoriserad anläggning, ridskola och B-tränarstation och även Säker hästgård.

torsdag 30 juni 2011

En vecka på Wången

Ibland snurrar livet väldigt fort... har inte hunnit blogga på ett bra tag men har inte hunnit så värst mycket annat heller.
Under denna tre veckors period har vi hunnit med att avverka avelsbedömningarna på Wången. Gummi visade 7 hästar och han var väldigt nöjd med dem alla!
Nöjdast så klart med Meyla från Jemthagen som för närvarande är Världens högst bedömda 6-åringa sto i år. 8.54 i totalpoäng! Detta gav Meyla en biljett till VM i Österrike. Vi gratulerar Leif och Maarit till denna fantastiska guldklimp och kommer att hålla tummarna hårt på VM. Finfina resultat blev det också för Yggdrasil från Jarde som höjde sin totalbedömning till 8.44. Endast 3 hundradelar från en VM resa. Vårt eget sto Dis från Gormgården som bara är 4 år fick en jättefin bedömning, hon är precis betäckt med Blaer frá Búdarhóli och den fölungen vill jag verkligen behålla!!
Samma helg var det också Norrländska mästerskapen på Wången, nationell tävling som jag jobbade med många veckor innan och nästan dygnet runt under tävlingen.
Lyckat arrangemang! Allt flöt fint, och vi fick se många fina hästar och fina visningar.
Som alltid en hejdundrande ryttarfest där man bjussade på ett "bejublat" kareokeinslag...
Gummi vann både stilpass och femgång med Döggvi. Kanonbra!
Hör och häpna... vi hade riktigt fint väder emellanåt.
                   Bjuder här på en bild av Meyla och Gummi som jag har snott från Maarits blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar