G Einarsson Islandshästar är auktoriserad anläggning, ridskola och B-tränarstation och även Säker hästgård.

tisdag 17 april 2012

Prova på att tävla...

Gneisti har sin årliga kvaltävling 28 april på Wången. Det är rätt dålig uppslutning på den tyvärr, men vi kör ändå. Det är viktigt att de som vill försöka kvala ska få chansen att göra det på hemmaplan.
Dagen efter, alltså den 29 april har vi en lättklasstävling. Det brukar vara otroligt populärt i Gneistiland att rida light tävlingarna. Något har hänt med lightintresset och  anmälningarna är få. Så vansinnigt tråkigt tycker vi eftersom vi har så härlig gemenskap och stämning på våra tävlingar. Superbra sätt att träffa nya medlemmar och få med dem in i gänget. Lite inskolning helt enkelt...
Efter lite huvudbry tillsammans med tävlingssektionen så har vi kommit fram till att vi gör en variant på tävling för de som vill prova på bara på kul.
Vi har tre jätteduktiga och pedagogiska domare som kommer hitresande, det vore vansinnigt dumt att inte nyttja deras kunskaper.
Vi använder helt enkelt halva söndagen till att:
Prova på tävla  -  Du anmäler dig och din häst till den klass du vill prova på. Betalar 200:-, kommer och rider en uttagning, får poäng och ryttarkommentarer. Rider alltså utanför tävlan och är inte med i finalerna.
Vi kräver ingen tävlingslicens för detta.
Då kan du prova och se hur det är utan att det är krångligt, eller kostar en förmögenhet.
Bra va!
Obs! De som anmält sig till tävlingen rider precis som det är tänkt med uttagningar och finaler med prisrosetter och alles.
Detta gäller de som sällan eller aldrig provat att tävla någon gång.
Vi gamla ringrävar i föreningen kommer att finnas på plats för att hjälpa er och svara på alla frågor.
Kanontillfälle för alla!
Anmälan och betalning gör ni på plats.

Vi ses på Wången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar