G Einarsson Islandshästar är auktoriserad anläggning, ridskola och B-tränarstation och även Säker hästgård.

tisdag 1 december 2015

Trött med nöjd och glad!

Sitter hemma och smälter intryck, försöker sammanfatta en riktigt rolig och händelserik vecka.
SIHS på Friends Arena är ett gigantsikt arrangemang, man kan inte förställa sig hur mycket arbete, planering, pengar, tid och människor det går åt för att rodda detta.
Ylva Hagander som introduceade islandshästen i denna show 1993, har målmedvetet och och enträget kämpat för att vi ska få hög status, mycket arenatid och verkligen göra islandshästen till ett populärt inslag. Hon har sannerligen lyckats med detta!
Det vi såg i år är shower som man kan vara mer än stolt över. Riktigt fina visningar, bra ridning av duktiga ryttare, vackra och välskötta hästar, proffsiga arrangemang.
Hatten av för Ylva och hennes team - de jobbar röven av sig för något som vi alla drar nytta av.
Ylva har under dessa år skaffat kontakter och hittat vägar och lösningar för att vi ska få vara så mycket i centrum som möjligt. Måtte hon orka hänga i, för jag vet inte vem som skulle kunna fixa allt detta lika bra - ingen, tror jag!
Stort Tack till hela ledningsteamet..Ylva, Eva, Agneta, Carro mfl. samt till alla härliga vänner som vi fick hänga med i en hel vecka !
Vår vackra vita hingst har fått syndernas förlåtelse och står hemma nu och är mer än nöjd med att fått frottera sig med kändisar och alla möjliga sorters kompisar... Dessutom hade ju Granngården sponsrat med oändligt med morötter....
Stiligt par


Lite förtjust var hon allt....

Fina Herman 3 år, bosatt i Boden

Vackra Pegasusekipaget - Jambo och Marie Carlsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar