G Einarsson Islandshästar är auktoriserad anläggning, ridskola och B-tränarstation och även Säker hästgård.

torsdag 1 september 2011

Härligaste tejejerna

Jag har förmånen att få vara med i världens härligaste tjejgäng! (Baccelitbrudarna)...
Vi är 10 tjejer i åldrarna 40 - 52 som har hängt ihop i ungefär 20 år. Helt otroligt..
20 år är en lång tid och det är verkligen samma gäng hela tiden, ingen hoppar av och ingen kommer till.
Under alla dessa år har det ju verkligen hänt en hel del med oss alla. Det har varit skilsmässor, barnafödande, bröllop, födelsedagar, sjukdomar,  ja i princip allt som hör till ett normalt liv.
Oavsett var man befinner sig i livet så finns alltid tjejerna där som ett stöd. Det är ett socialt nätverk som är helt oslagbart. Vi känner varandra så väl och hjälper och stöttar varandra så fort det behövs.
Framför allt så har vi mycket fester, resor, after works mm.
Vartannat år åker vi på en förlängd weekendresa någonstans i världen. Madde som är banktjej ser noga till att dra av oss 300:- i månaden som går in på något konto i Nordea. När det så blir dax för resa så finns alla pengar till det. Vi har under åren hunnit med Stockholm, London, Paris, Prag, Barcelona, Italien 2 ggr och nu är vi faktiskt på väg till Comosjön i Italien. Ska bli så vansinnigt roligt! Det kommer att bli mycket cava och  tilltugg, långa härliga middagar, shopping och massor av skratt. Längtar...
En annan tradition som skapades för tre år sedan var en årlig fest hemma hos oss i Valne. Vårt gästhus blev snabbt omdöpt till "klubbstugan" och där är det alltså möte lördagen efter midsommar varje år.
Vi börjar med lunch vid 12 tiden, knytkalas med ett gigantiskt överflöd av mat och mousserande vin.. sedan brukar vi heja på St Olovs löparna som springer förbi, ryktas att det är bästa sträckan.... Efter det lastar vi fyrhjulingen och släpet med vin, tilltugg, 10 galna brudar och åker till Playa Alsensjön.
Ridning så klart obligatoriskt. Gummi får agera ridledare åt de som vill rida, har alltid gått bra hittills peppar peppar..Kvällen avslutas med grillning.
Till saken hör att dessa brudar är helt härligt galna, det är inte en lugn stund på hela dygnet. Samtalsämnena är inte alltid helt rumsrena och det är högt till tak.
Jag älskar verkligen alla "mina" tjejer och hoppas vi kommer att hålla ihop till vi blir minst 100 år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar