G Einarsson Islandshästar är auktoriserad anläggning, ridskola och B-tränarstation och även Säker hästgård.

tisdag 28 maj 2013

Härliga elever!

Vi bedriver nog Världens minsta ridskola för tillfället.
Men vi har säkert Världens mysigaste och bästa elever!!
Den här veckan är det terminsavslutningar för vuxen och ungdomsgrupperna, medan barnen har tur och får rida i två veckor till.
Vädret igår kväll var helt sagolikt och eftersom Gummi var på examinationsresa någonstans i Sverige, så var det Sara som fick ta måndagsgruppen på en lång uteritt.
Tanken var ett tag att jag skull rida med dem, men sen arbetsdag samt träningsvärken från helvetet satte stopp för det.
(Jag gick ju en liten ridkurs med två ridpass i lördags och dessa pass var långt mycket mer än vad denna gamla, slitna kropp klarade av. Vet inte hur instruktören tänkte, men det kändes som att han skulle ge igen för någon oförätt.......)
I alla fall så red hela gänget ner till Näldsjön och vadade med hästarna. Skjoni hade tyligen blivit överlycklig och velat kasta sig i böljorna. Eftersom han växte upp i Skåne så kanske han är van att få bada och simma, nu bor den stackaren i Jämtland där vi mest kan erbjuda djupsnö..
Efter ridningen var det fikadax och mysigt småprat. Hela gänget hade fixat en superfin present som bestod av en fin "byrålåda" med kryddväxter av olika slag, en flaska vin samt en liten bytta med bra att ha saker. Så himla gulligt! Blev superglad för det :)
Här är lite bilder från ridturen som Guns Sjöström har tagit.

Reykur cool som vanligt, medan Döggvi ser skeptisk ut..

På väg...

Sara har händerna fulla med både Hrimnir och handhäst.Superfina presenten !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar