G Einarsson Islandshästar är auktoriserad anläggning, ridskola och B-tränarstation och även Säker hästgård.

tisdag 27 maj 2014

Tävlingspremiär

Är det till helgen för gårdens lite duktigare ekipage...
Transporten rullar mot Timrå och nationell tävling på torsdag. I den står Flugar, Döggvi och Menja.
Gummi och Sara får representera Valne Gård och förhoppningsvis kamma hem tonvis med prispengar.. ha ha :)
Anmälde även Gummi med dessa två hästar till Eidfaxis nationella i Eskilstuna. Hips vips så hade man bränt 10 000:- i bara anmälnings och boxavgifter på två tävlingar. Sedan tillkommer då resa och hotell. Galet!! men man väljer ju själv, så det går inte att reta sig på någonannan.
Eftersom jag själv har varit med och arrangerat "snart" tre SM och typ 13-14 nationella tävlingar så vet jag att det kostar skjortan med dessa tävlingar och någon måste betala kalaset.
I alla fall ska det bli roligt att komma igång med säsongen. Gummi har bra kolla på träning och förberedelser. Hästarna är i prima skick så förhoppningsvis kommer det att gå bra. Det är ju väldigt mycket snack kring de nya domarhandledningarna och hur domarna dömer ner "alla" ekipage. Nu får man väl se detta med egna ögon då och försöka bilda sig en uppfattning.
Flugar och Sproti är redan SM kvalade, men vita fina Döggvi fick glatt stanna hemma från tävlingar förra året, så han måste kvala på nytt.
Kanonkulan Sproti som är i toppenfin form och frisk som en nötkärna ska endast starta på SM. Det gör vi för att bespara honom långa resor i år.
Inför ett träningspass på Wången

Snabba rackare det här...

Ett känt världsmästarpar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar